Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Προσοχή, πωλούνται φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες

Απρίλιος 2012, η Ελλάδα σε κρίση και η μεταπολίτευση να μετράει πλέον μέρες ως τις 6 Μαϊού, όπου και θα γίνουν οι επόμενες εκλογές. Ας ρίξουμε μία ματιά στις τελευταίες δημοσκοπήσεις, όλες με μικρή σχετικά απόκλιση δείχνουν την τάση που φαίνεται να επικρατεί. Επιλέξαμε λοιπόν αυτή που δημοσιεύτηκε στο real.gr από την εταιρία MRB στις 20.04.2012, δηλαδή μόλις χθες.


Δε θα σταθώ στα 2 πρώην μεγάλα κόμματα σήμερα, υπάρχει άφθονη αρθρογραφία στο διαδίκτυο αλλά στο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ., Ανεξάρτητους Έλληνες, Δημοκρατική Αριστερά και όλους τους αντιμνημονιακούς, μεσσίες της ευημερίας. Αυτούς που τάζουν τον ουρανό με τ' άστρα, δηλαδή υπέρ Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ευρώ αλλά χωρίς μνημόνιο. Βλέπετε λοιπόν πως ο λαός εξαπατάται συνέχεια; Από το "λεφτά υπάρχουν", πάμε τώρα στο "Ευρώ χωρίς μνημόνιο". Για του λόγου το αληθές, διαβάστε μία συνέντευξη του κου Τσίπρα στο ΣΚΑΙ και θα καταλάβετε.

Οι επιλογές είναι πολύ απλά δυο. Ή θα μείνουμε στο Ευρώ και θα κάνουμε εσωτερική υποτίμηση όπως έχουμε ξεκινήσει, ή θα προχωρήσουμε μόνοι μας με νέα δραχμή στη περίπτωση μονομερούς διαγραφής των χρεών. Γι' αυτό καλύτερα αντί να τάζουν φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες να μας πουν που θα βρουν λεφτά να πληρώνουν μισθούς και συντάξεις από την επομένη των εκλογών. Τέλος, αξίζει να συμπληρώσω πως το μοναδικό κόμμα που λέει τα πράγματα ως έχουν άσχετα αν διαφωνώ με την ιδεολογία του είναι το ΚΚΕ. Όλοι οι υπόλοιποι είναι περιφερόμενοι θίασοι.

Καλώς ή κακώς, οι εποχές των φθηνών δανεικών 2002 - 2007 έχουν τελειώσει ανεπιστρεπτί. Καλύτερα αντί να κοιτάζουμε πίσω να δούμε λιγάκι μπροστά. Θυμηθείτε πως στις Δημοκρατίες δεν υπάρχει ανεύθυνος πολίτης και λεφτά δεν υπάρχουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου